-The GPC fully and unequivocally supports the recommendations of Canada’s Food Guide 2019,-particularly its emphases on consuming largely plant-based diets; addressing issues of nutritious-food access and food insecurity affecting low-income, immigrant, and Indigenous people; increasing-food skills and food literacy; and considering the environmental impacts of food choices.- Submitter: Derek Menard
- Sponsors: Derek Menard, Samuel Moisan-Domm, John Willson, Dugald, Tyler Beaulac, Bridget Burns,
- Deborah Chalmers, Jesse Stuart, Nathan Kelly, Stacy Neilson, Andrew Fenton, Maria Rodriguez, Vaalea
- Darkke, Philip Mueller, Darcy Holden, Alysia Boudreau, Mary Card, Jim Mason, Laurie Friskie, Laurie
- MacMillan, Dr. Antony Porcino, Ella Heyder, Margaret Rogers, Anne Lavender, Gaétan Houle, Michael
- Nestor, Ms. Anita Payne, Gail Stevens, Dora Stroud, Charles Eyton-Jones, Jennifer Purdy, Farrukh
- Chishtie, Fireweed
- Note from staff: This proposal is for consideration at the 19th Annual General Meeting. A second
- copy, with additional background information, is available in the Workshop to allow you to
- collaborate on amendments.You can access the workshop version here (
- /processes/create-proposals/f/457/proposals/4147?locale=en ), which the submitter can still edit.
Français
- Le PVC soutient pleinement et sans équivoque les recommandations du Guide alimentaire canadien 2019,
- en particulier l'accent qu'il met sur la consommation d'aliments à base de plantes, la résolution
- des problèmes d'accès à des aliments nutritifs et d'insécurité alimentaire touchant les personnes à
- faible revenu, les immigrants et les autochtones, l'amélioration des compétences et des
- connaissances en matière d'alimentation et la prise en compte de l'impact environnemental des choix
- alimentaires.
- Le soumissionaire : Derek Menard
- Les parrain.e.s : Derek Menard, Samuel Moisan-Domm, John Willson, Dugald, Tyler Beaulac, Bridget
- Burns, Deborah Chalmers, Jesse Stuart, Nathan Kelly, Stacy Neilson, Andrew Fenton, Maria Rodriguez,
- Vaalea Darkke, Philip Mueller, Darcy Holden, Alysia Boudreau, Mary Card, Jim Mason, Laurie Friskie,
- Laurie MacMillan, Dr. Antony Porcino, Ella Heyder, Margaret Rogers, Anne Lavender, Gaétan Houle,
- Michael Nestor, Mme Anita Payne, Gail Stevens, Dora Stroud, Charles Eyton-Jones, Jennifer Purdy,
- Farrukh Chishtie, Fireweed
- Note du personnel: Cette proposition est soumise à l'examen de la 19e assemblée générale annuelle.
- Une deuxième copie, avec des renseignements contextuels supplémentaires, est disponible dans
- l'atelier pour vous permettre de collaborer sur les modifications. Vous pouvez accéder ici à la
- version de l'atelier ( /processes/create-proposals/f/457/proposals/4147?locale=fr ), que la ou le
- soumissionnaire de la proposition peut encore modifier.
- +The GPC fully supports the recommendations of Canada’s Food Guide 2019 (with the exception of any
- +promotion of meat consumption) particularly its emphases on consuming largely plant-based diets;
- +addressing issues of nutritious food access and food insecurity affecting low-income, immigrant, and
- +Indigenous people; increasing food skills and food literacy; and considering the environmental
- +impacts of food choices.
- Submitter: Derek Menard
- Sponsors: Derek Menard, Samuel Moisan-Domm, John Willson, Dugald, Tyler Beaulac, Bridget Burns,
- Deborah Chalmers, Jesse Stuart, Nathan Kelly, Stacy Neilson, Andrew Fenton, Maria Rodriguez, Vaalea
- Darkke, Philip Mueller, Darcy Holden, Alysia Boudreau, Mary Card, Jim Mason, Laurie Friskie, Laurie
- MacMillan, Dr. Antony Porcino, Ella Heyder, Margaret Rogers, Anne Lavender, Gaétan Houle, Michael
- Nestor, Ms. Anita Payne, Gail Stevens, Dora Stroud, Charles Eyton-Jones, Jennifer Purdy, Farrukh
- Chishtie, Fireweed
- Note from staff: This proposal is for consideration at the 19th Annual General Meeting. A second
- copy, with additional background information, is available in the Workshop to allow you to
- collaborate on amendments.You can access the workshop version here (
- /processes/create-proposals/f/457/proposals/4147?locale=en ), which the submitter can still edit.
Français
- Le PVC soutient pleinement et sans équivoque les recommandations du Guide alimentaire canadien 2019,
- en particulier l'accent qu'il met sur la consommation d'aliments à base de plantes, la résolution
- des problèmes d'accès à des aliments nutritifs et d'insécurité alimentaire touchant les personnes à
- faible revenu, les immigrants et les autochtones, l'amélioration des compétences et des
- connaissances en matière d'alimentation et la prise en compte de l'impact environnemental des choix
- alimentaires.
- Le soumissionaire : Derek Menard
- Les parrain.e.s : Derek Menard, Samuel Moisan-Domm, John Willson, Dugald, Tyler Beaulac, Bridget
- Burns, Deborah Chalmers, Jesse Stuart, Nathan Kelly, Stacy Neilson, Andrew Fenton, Maria Rodriguez,
- Vaalea Darkke, Philip Mueller, Darcy Holden, Alysia Boudreau, Mary Card, Jim Mason, Laurie Friskie,
- Laurie MacMillan, Dr. Antony Porcino, Ella Heyder, Margaret Rogers, Anne Lavender, Gaétan Houle,
- Michael Nestor, Mme Anita Payne, Gail Stevens, Dora Stroud, Charles Eyton-Jones, Jennifer Purdy,
- Farrukh Chishtie, Fireweed
- Note du personnel: Cette proposition est soumise à l'examen de la 19e assemblée générale annuelle.
- Une deuxième copie, avec des renseignements contextuels supplémentaires, est disponible dans
- l'atelier pour vous permettre de collaborer sur les modifications. Vous pouvez accéder ici à la
- version de l'atelier ( /processes/create-proposals/f/457/proposals/4147?locale=fr ), que la ou le
- soumissionnaire de la proposition peut encore modifier.