- The GPC fully and unequivocally supports the recommendations of Canada’s Food Guide 2019,
- particularly its emphases on consuming largely plant-based diets; addressing issues of nutritious
- food access and food insecurity affecting low-income, immigrant, and Indigenous people; increasing
- food skills and food literacy; and considering the environmental impacts of food choices.
- Submitter: Derek Menard
- Sponsors: Derek Menard, Samuel Moisan-Domm, John Willson, Dugald, Tyler Beaulac, Bridget Burns,
- Deborah Chalmers, Jesse Stuart, Nathan Kelly, Stacy Neilson, Andrew Fenton, Maria Rodriguez, Vaalea
- Darkke, Philip Mueller, Darcy Holden, Alysia Boudreau, Mary Card, Jim Mason, Laurie Friskie, Laurie
- MacMillan, Dr. Antony Porcino, Ella Heyder, Margaret Rogers, Anne Lavender, Gaétan Houle, Michael
- Nestor, Ms. Anita Payne, Gail Stevens, Dora Stroud, Charles Eyton-Jones, Jennifer Purdy, Farrukh
- Chishtie, Fireweed
-Note from staff: This proposal has been posted for your consideration at the 2023 Annual General-Meeting. The content of this proposal is fixed, however a draft version has also been posted in the-Workshop to allow you to collaborate with the submitter on possible amendments and to review the-rationale and background information of the proposal. You can access the workshop version of this-proposal here ( /processes/create-proposals/f/457/proposals/4147 ), which the submitter is still-able to edit.
Français
- Le PVC soutient pleinement et sans équivoque les recommandations du Guide alimentaire canadien 2019,
- en particulier l'accent qu'il met sur la consommation d'aliments à base de plantes, la résolution
- des problèmes d'accès à des aliments nutritifs et d'insécurité alimentaire touchant les personnes à
- faible revenu, les immigrants et les autochtones, l'amélioration des compétences et des
- connaissances en matière d'alimentation et la prise en compte de l'impact environnemental des choix
- alimentaires.
- Le soumissionaire : Derek Menard
- Les parrain.e.s : Derek Menard, Samuel Moisan-Domm, John Willson, Dugald, Tyler Beaulac, Bridget
- Burns, Deborah Chalmers, Jesse Stuart, Nathan Kelly, Stacy Neilson, Andrew Fenton, Maria Rodriguez,
- Vaalea Darkke, Philip Mueller, Darcy Holden, Alysia Boudreau, Mary Card, Jim Mason, Laurie Friskie,
- Laurie MacMillan, Dr. Antony Porcino, Ella Heyder, Margaret Rogers, Anne Lavender, Gaétan Houle,
- Michael Nestor, Mme Anita Payne, Gail Stevens, Dora Stroud, Charles Eyton-Jones, Jennifer Purdy,
- Farrukh Chishtie, Fireweed
-Note du personnel : Cette proposition a été publiée pour que vous puissiez l'examiner lors de-l'assemblée générale annuelle de 2023. Le contenu de cette proposition est fixe, mais une version-préliminaire a également été publiée dans l'atelier pour vous permettre de collaborer avec le-soumissionnaire sur d'éventuels amendements et d'examiner la justification et les informations de-base de la proposition. Vous pouvez accéder à la version atelier de cette proposition ici (-/processes/create-proposals/f/457/proposals/4147 ), que l'auteur peut encore modifier.
- The GPC fully and unequivocally supports the recommendations of Canada’s Food Guide 2019,
- particularly its emphases on consuming largely plant-based diets; addressing issues of nutritious
- food access and food insecurity affecting low-income, immigrant, and Indigenous people; increasing
- food skills and food literacy; and considering the environmental impacts of food choices.
- Submitter: Derek Menard
- Sponsors: Derek Menard, Samuel Moisan-Domm, John Willson, Dugald, Tyler Beaulac, Bridget Burns,
- Deborah Chalmers, Jesse Stuart, Nathan Kelly, Stacy Neilson, Andrew Fenton, Maria Rodriguez, Vaalea
- Darkke, Philip Mueller, Darcy Holden, Alysia Boudreau, Mary Card, Jim Mason, Laurie Friskie, Laurie
- MacMillan, Dr. Antony Porcino, Ella Heyder, Margaret Rogers, Anne Lavender, Gaétan Houle, Michael
- Nestor, Ms. Anita Payne, Gail Stevens, Dora Stroud, Charles Eyton-Jones, Jennifer Purdy, Farrukh
- Chishtie, Fireweed
- +Note from staff: This proposal is for consideration at the 19th Annual General Meeting. A second
- +copy, with additional background information, is available in the Workshop to allow you to
- +collaborate on amendments.You can access the workshop version here (
- +/processes/create-proposals/f/457/proposals/4147?locale=en ), which the submitter can still edit.
Français
- Le PVC soutient pleinement et sans équivoque les recommandations du Guide alimentaire canadien 2019,
- en particulier l'accent qu'il met sur la consommation d'aliments à base de plantes, la résolution
- des problèmes d'accès à des aliments nutritifs et d'insécurité alimentaire touchant les personnes à
- faible revenu, les immigrants et les autochtones, l'amélioration des compétences et des
- connaissances en matière d'alimentation et la prise en compte de l'impact environnemental des choix
- alimentaires.
- Le soumissionaire : Derek Menard
- Les parrain.e.s : Derek Menard, Samuel Moisan-Domm, John Willson, Dugald, Tyler Beaulac, Bridget
- Burns, Deborah Chalmers, Jesse Stuart, Nathan Kelly, Stacy Neilson, Andrew Fenton, Maria Rodriguez,
- Vaalea Darkke, Philip Mueller, Darcy Holden, Alysia Boudreau, Mary Card, Jim Mason, Laurie Friskie,
- Laurie MacMillan, Dr. Antony Porcino, Ella Heyder, Margaret Rogers, Anne Lavender, Gaétan Houle,
- Michael Nestor, Mme Anita Payne, Gail Stevens, Dora Stroud, Charles Eyton-Jones, Jennifer Purdy,
- Farrukh Chishtie, Fireweed
- +Note du personnel: Cette proposition est soumise à l'examen de la 19e assemblée générale annuelle.
- +Une deuxième copie, avec des renseignements contextuels supplémentaires, est disponible dans
- +l'atelier pour vous permettre de collaborer sur les modifications. Vous pouvez accéder ici à la
- +version de l'atelier ( /processes/create-proposals/f/457/proposals/4147?locale=fr ), que la ou le
- +soumissionnaire de la proposition peut encore modifier.